Kom je bij ons team?

Omdat we groeien zijn we voor ons internationale Customer Service Team (5 collega’s) op zoek naar een collega die minimaal 32-38 uur per week voor onze Nederlandstalige, Duitstalige of Engelstalige klanten het visitekaartje wilt zijn! Werk je graag klantgericht, ben je nieuwsgierig en sta je voor kwaliteit? Wil je de modebranche ontdekken? Of werk je nu in een winkel en wil je graag jouw horizon verbreden? We staan open voor jouw reactie!

Je krijgt een veelzijdige functie waarin je de vragen of verzoeken van B2B en B2C klanten via de telefoon of e-mail afhandelt. Daarnaast benader je klanten met leuke verkoopaanbiedingen, coördineer je ruilingen en klachtenafhandeling en ondersteun je de Sales afdeling en agenten met klantverzoeken. Je bent als het ware een spin in het web tussen de diverse afdelingen binnen de organisatie en de klant. Je functie is gericht op de Nederlandstalige, Duitstalige of Engelstalige klanten.

Herken jij jezelf?

Je werkt graag klantgericht! Je bent een teamspeler met een uitstekende beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal. Je bent altijd op zoek naar verbetering in je vakgebied, maar ook in je persoonlijke ontwikkeling. Je toont initiatief en houdt van vrijheid in je functie.

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau.
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Goede kennis van Office 365. Ervaring met Salesforce is een pre.
  • Het is belangrijk dat je eigen initiatief durft te nemen en overzicht kunt houden in een hectische omgeving.
  • Je bent een goede teamspeler, efficiënt, flexibel in omgang, klantvriendelijk en communicatief sterk.
  • Je zoekt graag naar oplossingen en manieren om de processen en de service te verbeteren.

Wat bieden we jou?

  • Een fijne en informele werkomgeving op ons kantoor in Halfweg, precies zoals YAYA is.
  • Een veelzijdige, inspirerende en uitdagende functie met daarin kansen om veel te leren, jezelf uit te dagen en te bewijzen.
  • Een ambitieus en gedreven team met korte lijnen.
  • Een passend salaris met goede secundaire voorwaarden zoals een pensioen, personeelskorting op onze producten, een bedrijfsmasseur die gespecialiseerd is in het vrij maken van knelpunten en energie, verse en met liefde gemaakte lunches en gezellige feestjes & borrels.

YAYA is internationaal

YAYA is een lifestyle-merk voor vrouwen die zich graag stijlvol kleden. We ontwerpen comfortabele mode met een zachte, vrouwelijke touch. Onze collecties zijn gevuld met items die je moeiteloos combineert en zijn ontworpen om seizoenen lang van te houden. De kledingstukken worden met veel liefde gemaakt van de fijnste materialen in zachte kleuren en bevatten een verrassende charme met een gedurfd tintje.

Onze collecties zijn met meer dan 2700 verkooppunten wereldwijd te bewonderen. Zo vind je onze YAYA conceptstores in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Polen, China en binnenkort ook in Ierland. Het YAYA-hoofdkantoor is gevestigd in Halfweg, een klein dorpje vlak bij Amsterdam.

KLINKT DIT ALS EEN UITDAGING VOOR JOU?

Stuur dan je motivatiebrief (of video) en cv naar vacature@yaya.nl. Voor deze vacature is Astrid Boerée de hiring manager.

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet nodig. We besteden onze tijd het liefst aan onze kandidaten.