Comfortabel en vrouwelijk

YAYA is een lifestyle-merk voor vrouwen die zich stijlvol kleden. We ontwerpen comfortabele mode met een elegante, vrouwelijke touch. In onze collectie vind je items die je moeiteloos combineert en die zijn gemaakt om seizoenen lang van te houden. De kledingstukken worden met veel liefde gemaakt van de fijnste materialen in zachte kleuren. Het rauwe randje geeft tegengewicht aan alle zachtheid en is karakteristiek voor YAYA.

 

Onze collecties zijn met meer dan 2700 verkooppunten wereldwijd te bewonderen. Zo vind je onze YAYA-conceptstores in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Polen, China en in Ierland. Het YAYA-hoofdkantoor is gevestigd in Halfweg, een klein dorpje vlak bij Amsterdam.

YAYA is een fashion en home brand

We proberen elke dag goede mode te maken, door verstandige beslissingen te nemen over de impact die we hebben op het milieu en door te zorgen voor goede werkomstandigheden in de fabrieken waar onze producten worden gemaakt. We produceren voornamelijk in China, Turkije, India en Griekenland. YAYA respecteert de wetten in alle landen waarin we actief zijn, inclusief onze leveranciers. We respecteren het interne beleid en zorgen ervoor dat alle bedrijfsactiviteiten legitiem zijn. We maken elk partnerschap en elke samenwerking open en transparant. YAYA promoot veiligheid en eerlijke handel, anti-omkoping en anti-corruptie praktijken en gelooft in de bescherming van mensenrechten.

  • We maken geen gebruik van kinderarbeid.
  • We bezoeken onze fabrieken om de arbeidsomstandigheden te controleren.
  • We gaan niet voor de goedkoopste prijzen.
  • We betalen eerlijke prijzen.
  • We werken niet met gevaarlijke of vervuilende materialen zoals chroom 6.
  • We splitsen ons afval en proberen afval te beperken.
  • We gebruiken (nog) geen certificeringen, aangezien dit niet de perfecte condities garandeert.
  • We geven terug en doen vrijwilligerswerk.

Maakt dit ons perfect? We wish!

Er is altijd ruimte voor verbetering en daar werken we er elke dag aan. We hebben er bewust voor gekozen om niet te adverteren of op te scheppen over hoe goed, groen of duurzaam we zijn, aangezien we bij YAYA geloven dat dit onderdeel is van een normaal mens zijn. Wees verantwoordelijk en neem verantwoordelijkheid.


Wil je meer weten? Stuur ons een mailtje service@yaya.nl, of vind ons op