JOUW DAG ALS FLEXI JOB SALES ADVISOR BIJ YAYA

Sfeer, gastvrijheid, tevreden klanten en de juiste uitstraling, dat betekent veel voor YAYA. Of je nu werkt in Haarlem, Den Bosch of Brugge, onze YAYA conceptstores zijn altijd stijlvol en knus aangekleed met onze Home Collectie, zodat klanten zich écht thuis voelen.

Met onze wisselende collecties kom je als onze nieuwe Sales Advisor in Brugge terecht in een dynamische omgeving. Je gaat je bezighouden met het verwelkomen van onze klanten, het presenteren van de collecties en je zorgt ervoor dat de winkel over de juiste uitstraling beschikt. Onze YAYA collecties zijn eindeloos te combineren, als Sales Advisor kun je de klant dan ook helemaal van top tot teen stijlen met onze verschillende opties. Jouw aanstekelijk enthousiasme voor onze sets zorgt voor oprecht advies en natuurlijk een blije klant.

Word onderdeel van het YAYA team als Sales Advisor voor onze conceptstore in Brugge.

We zijn op zoek naar parttime sales advisors voor: 16-24u & flexi -en weekendkrachten.

Over yaya

YAYA is een lifestyle-merk voor vrouwen die zich graag stijlvol kleden. We ontwerpen comfortabele mode met een zachte, vrouwelijke touch. Onze collecties zijn gevuld met items die je moeiteloos combineert en zijn ontworpen om seizoenen lang van te houden. De kledingstukken worden met veel liefde gemaakt van de fijnste materialen in zachte kleuren en bevatten een verrassende charme met een gedurfd tintje.

Met een hoofdkantoor in Halfweg in de buurt van Amsterdam, worden onze collecties wereldwijd verkocht op meer dan 2700 verkooppunten. Je vindt meer dan 31 YAYA conceptstores in 5 landen en 13 conceptstores in Nederland.

Wat bieden wij

Je komt terecht in een warm en hecht team. Wij zien onszelf als open en kunnen alles met elkaar bespreken. Je zal worden ingewerkt door ervaren collega’s, zodat je in een mum van tijd je draai vindt in de winkel. Verder kun je bij ons rekenen op:

  • In overleg in te plannen uren, goed te combineren met een andere flexijob, studie, of de zorg voor een gezin; 
  • Een YAYA kledingbudget. Dan kun je de nieuwste YAYA items aanschaffen; 
  • Een fijne, gezellige en informele werkomgeving, precies zoals YAYA is; 
  • Een veelzijdige, inspirerende en uitdagende verkoopfunctie waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd. 

JOUW PROFIEL 

Onze nieuwe collega Sales Advisor is gastvrij en past binnen ons team. Je hebt affiniteit met onze collecties en binnen no-time ben jij een echte kenner van ons merk. Verder herken je jezelf in het volgende:

  • Je houdt van aanpakken en kunt o.a. op koopavonden en in de weekenden werken; 
  • Je vindt het leuk om klanten blij te maken met jouw vrolijke enthousiasme;
  • Je bent een oprechte en service gerichte collega; 
  • Het is een pre als je werkervaring hebt in een soortgelijke functie; 
  • Klantgerichtheid, kansen zien en creëren is een belangrijke eigenschap; 
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zodat alle klanten zich welkom voelen.

KRIJG JIJ AL HET YAYA GEVOEL?

Stuur dan je cv en motivatie naar vacature@YAYA.nl t.a.v. Lisa van Zeist, zij zal contact opnemen voor een kennismakingsgesprek dat in Brugge zal plaatsvinden.