OVER DE VACATURE

Wil jij je graag laten onderdompelen in de wereld van eenvoud, warmte en hoogwaardige materialen? Word onderdeel van het YAYA team als Sales Advisor voor onze conceptstore in Alkmaar.

Parttime (16-24u)

Werkzaamheden

In de dynamische omgeving van onze YAYA winkels is geen dag hetzelfde. Je bent als Sales Advisor verantwoordelijk voor diverse taken, zoals het verzorgen van de ultieme winkelbeleving. Je deelt de collecties met veel passie met onze klanten en je probeert altijd dat stapje extra te zetten. Het correct afhandelen van aankopen sluit hierbij aan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel, zodat deze er elke dag weer netjes en aantrekkelijk uitziet. Je zorgt voor goede voorraadbeheer in de winkel en verwerkt dagelijkse nieuwe leveringen in de winkel en magazijn.

  • Een enthousiaste, oprechte en service gerichte collega;
  • Werkervaring in een soortgelijke functie wordt gewaardeerd;
  • Klantgerichtheid, kansen zien of deze weten te creëren is een belangrijke eigenschap;
  • Een harde werker die ook op koopavonden en in de weekenden kan werken;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zodat alle klanten zich welkom voelen.

WAT BIEDEN WIJ

  • Een fijne, gezellige en informele werkomgeving, precies zoals YAYA is;
  • Een veelzijdige, inspirerende en uitdagende verkoopfunctie waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd;
  • Een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring.

OVER YAYA

YAYA is een lifestyle-merk voor vrouwen die zich graag stijlvol kleden. We ontwerpen comfortabele mode met een zachte, vrouwelijke touch. Onze collecties zijn gevuld met items die je moeiteloos combineert en zijn ontworpen om seizoenen lang van te houden. De kledingstukken worden met veel liefde gemaakt van de fijnste materialen in zachte kleuren en bevatten een verrassende charme met een gedurfd tintje.

Met meer dan 2700 verkooppunten zijn onze collecties wereldwijd te bewonderen. Het hoofdkantoor van YAYA is gevestigd in Halfweg, maar onze winkels zijn verspreid over heel Nederland.

Interesse?

Stuur dan je motivatie met C.V. naar vacature@yaya.nl t.a.v. Patricia Vrolijk.

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.