JOUW DAG ALS FLEXI JOB STORE MANAGER (32-38u)

Sfeer, gastvrijheid, tevreden klanten en de juiste uitstraling, dat betekent veel voor YAYA. Of je nu werkt in Haarlem, Den Bosch of Brugge, onze YAYA conceptstores zijn altijd stijlvol en knus aangekleed met onze Home Collectie, zodat klanten zich écht thuis voelen.

Als onze nieuwe Store Manager in Brugge kom je terecht in een dynamische werkomgeving. Met jouw gevoel voor kwaliteit en service en door jouw enthousiasme weet je klanten aan je te binden en een unieke beleving in de winkel neer te zetten. Je bent de motor van jouw eigen store en geeft leiding aan je team die je ondersteunt en weet te inspireren met jouw positiviteit.

Over YAYA

YAYA is een lifestyle-merk voor vrouwen die zich graag stijlvol kleden. We ontwerpen comfortabele mode met een zachte, vrouwelijke touch. Onze collecties zijn gevuld met items die je moeiteloos combineert en zijn ontworpen om seizoenen lang van te houden. De kledingstukken worden met veel liefde gemaakt van de fijnste materialen in zachte kleuren en bevatten een verrassende charme met een gedurfd tintje.

Met een hoofdkantoor in Halfweg in de buurt van Amsterdam, worden onze collecties wereldwijd verkocht op meer dan 2700 verkooppunten. Je vindt meer dan 31 YAYA conceptstores in 5 landen en 13 conceptstores in Nederland.

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een warm en hecht team. Wij zien onszelf als open en kunnen alles met elkaar bespreken. Je zal worden ingewerkt door ervaren collega’s, zodat je in een mum van tijd je draai vindt in de winkel. Verder kun je bij ons rekenen op:

  • In overleg in te plannen uren, goed te combineren met een andere flexi job of de zorg voor een gezin;
  • Naast het salaris een YAYA kledingbudget. Dan kun je de nieuwste YAYA items aanschaffen;
  • Een fijne, gezellige en informele werkomgeving, precies zoals YAYA is waarbij niet met targets wordt gewerkt; 
  • Een veelzijdige, inspirerende en uitdagende verkoopfunctie waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd; 
  • Regelmatig overleg met YAYA HQ en Store Managers uit andere (internationale) filialen, waarbij jouw input wordt gewaardeerd.

Jouw profiel

Onze nieuwe Store Manager is gastvrij en gewend om een team te leiden en te coachen. Daarnaast heb je affiniteit met onze collectie en ben je organisatorisch sterk. Verder herken je jezelf in het volgende:

  • Je bent klantgericht en hebt (verkoop)skills waarmee je jouw eigen team inspireert;
  • Het in goede banen leiden van de winkel zit bij jou in de vingers, je kunt dan ook goed overweg met het inplannen van personeel en bent goed in financiële en personeelsadministratie;
  • Je hebt een positieve instelling met een open houding en bent oprecht naar zowel je teamleden als de klanten;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zodat alle klanten zich welkom voelen.

Krijg jij al het YAYA gevoel?

Stuur dan je cv en motivatie naar vacature@YAYA.nl t.a.v. Lisa van Zeist, zij zal contact opnemen voor een kennismakingsgesprek dat in Brugge plaatsvindt.