Over YAYA

YAYA is een lifestyle-merk voor vrouwen die zich stijlvol kleden. We ontwerpen comfortabele mode met een elegante, vrouwelijke touch. In onze collectie vind je items die je moeiteloos combineert en die zijn gemaakt om seizoenen lang van te houden. De kledingstukken worden met veel liefde gemaakt van de fijnste materialen in zachte kleuren. Het rauwe randje geeft tegengewicht aan alle zachtheid en is karakteristiek voor YAYA.

Onze collecties zijn met meer dan 2700 verkooppunten wereldwijd te bewonderen. Zo vind je onze YAYA-conceptstores in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Polen, China en binnenkort ook in Ierland. Het YAYA-hoofdkantoor is gevestigd in Halfweg, een klein dorpje vlak bij Amsterdam.

Kom je bij ons team?

Als (junior) Retail Merchandiser bij YAYA hou je je dagelijks bezig met onze Fashion en Home collectie en vorm je de analytische brug tussen de conceptstores en de salesafdeling. Je werkt nauw samen met je collega’s uit het retailteam en schakelt veel met andere afdelingen om ervoor te zorgen dat de juiste artikelen op het juiste moment in de juiste conceptstore terecht komen. Door middel van wekelijkse replenishment- en commerciële analyses zorg je voor een optimaal stockmanagement. Met jouw analystische skills weet je bovendien goed omzet- en stockkansen te signaleren. Je hebt regelmatig contact met de YAYA conceptstores over de voorraden en voorziet de Visual Merchandisers van stock- en sales analyses.

Herken jij jezelf?

Voor jou is het tijd voor je eerste of tweede stap in je carrière. Je bent op zoek naar een functie waarin jouw analytische skills en enthousiasme goed tot hun recht komen. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, maar je gelooft er ook in dat je samen met je team tot de beste resultaten komt. Verbetering in je vakgebied vind je belangrijk net zoals je persoonlijk ontwikkeling.

  • Een afgeronde opleiding in retail, bedrijfskunde of Fashion is een pré;
  • Je hebt analytische skills, je werkt nauwkeurig en kunt goed in Excel werken;
  • Je bent positief ingesteld en hebt een goed aanpassingsvermogen;
  • Je kunt zowel mondeling als schriftelijk goed met de Nederlandse en Engelse taal overweg;
  • Je bezit een portie lef en je durft fouten te maken.

We bieden jou

  • Een fijne en informele werkomgeving, precies zoals YAYA is;
  • Een veelzijdige, inspirerende en uitdagende functie met daarin kansen om veel te leren, jezelf uit te dagen en te bewijzen;
  • Een ambitieus en gedreven team met korte lijnen,
  • en passend salaris, aantrekkelijke personeelskorting op onze producten, een bedrijfsmasseur die gespecialiseerd is in het vrij maken van knelpunten en energie, verse en met liefde gemaakte lunches en gezellige feestjes & borrels.

Klinkt dit als een uitdaging voor jou?

Stuur jouw CV en motivatie dan naar vacature@yaya.nl. Voel je ook vrij om een mailtje te sturen als je vragen hebt over de vacature.

De contactpersonen voor deze vacature zijn Leonie Bestevaar en Patricia Vrolijk. Het hoofdkantoor bevindt zich aan de Haarlemmerstraatweg 95 in Halfweg.

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet nodig. We besteden onze tijd het liefst aan onze kandidaten.