OVER YAYA

YAYA is in 1992 opgericht als klein modemerk dat uiteindelijk is getransformeerd naar wat YAYA nu is. Een Nederlands life-style merk voor stijlbewuste vrouwen dat bekend staat om haar elegante kledingstukken en stijlvolle home artikelen in tijdloze, natuurlijke tinten.

Met meer dan 2700 verkooppunten zijn de collecties van YAYA inmiddels wereldwijd te bewonderen. Zo vind je YAYA conceptstores in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Polen en in Ierland. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Halfweg, een klein dorpje vlakbij Amsterdam.

ONZE MISSIE

Vrouwen de kracht laten ervaren van elegante kledingstukken die écht lekker zitten, dat is onze missie. Want als je je stijlvol en goed voelt in kleding, straal je dat ook uit.

ONZE WERKWIJZE

Al onze kledingstukken worden door onze stylisten in huis ontworpen, op ons hoofdkantoor in Halfweg. Hier komen onze stoffen en prints tot leven en wordt de kwaliteit van onze items net zo lang getest totdat we echt tevreden zijn.

TIJDLOZE, ELEGANTE COLLECTIES

We creëren bewust tijdloze collecties van kwalitatieve materialen in natuurlijke kleuren die je eindeloos combineert. Onze items gaan seizoenen lang mee en daardoor kun je onze oude en nieuwe collecties heel goed met elkaar dragen. De kledingstukken uit onze collecties hebben een zacht vrouwelijk karakter met een subtiel, rauw randje dat tegenwicht geeft aan alle zachtheid.

HOME COLLECTIE

Het tijdloze karakter van onze kledingstukken vind je ook terug in de Home collecties die we creëren. Door harmonieus gebruik van verschillende texturen en materialen ontstaan er unieke stukken die warmte en authenticiteit toevoegen aan je interieur. Voor nu zijn onze Home collecties alleen beschikbaar in de conceptstores en shop in shops, binnenkort vind je de items ook online.