JOUW DAG SALES ADVISOR BIJ YAYA

Sfeer, gastvrijheid, tevreden klanten en de juiste uitstraling, dat betekent veel voor YAYA. Of je nu werkt in Haarlem, Den Bosch of Arnhem, onze YAYA conceptstores zijn altijd stijlvol en knus aangekleed met onze Home Collectie, zodat klanten zich écht thuis voelen.

Met onze wisselende collecties kom je als onze nieuwe Sales Advisor in Arnhem terecht in een dynamische omgeving. Je gaat je bezighouden met het verwelkomen van onze klanten, het presenteren van de collecties en je zorgt ervoor dat de winkel over de juiste uitstraling beschikt. Onze YAYA collecties zijn eindeloos te combineren, als Sales Advisor kun je de klant dan ook helemaal van top tot teen stijlen met onze verschillende opties. Jouw aanstekelijk enthousiasme voor onze sets zorgt voor oprecht advies en natuurlijk een blije klant.

Word onderdeel van het YAYA team als Sales Advisor voor onze conceptstore in Arnhem.

We zijn op zoek naar parttime Sales Advisors, 16-24 uur.

OVER YAYA

YAYA is een lifestyle-merk voor vrouwen die zich stijlvol kleden. We ontwerpen comfortabele mode met een elegante, vrouwelijke touch. In onze collectie vind je items die je moeiteloos combineert en die zijn gemaakt om seizoenen lang van te houden. De kledingstukken worden met veel liefde gemaakt van de fijnste materialen in zachte kleuren. Het rauwe randje geeft tegengewicht aan alle zachtheid en is karakteristiek voor YAYA.

Onze collecties zijn met meer dan 2700 verkooppunten wereldwijd te bewonderen. Zo vind je onze YAYA-conceptstores in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Polen, China en binnenkort ook in Ierland. Het YAYA-hoofdkantoor is gevestigd in Halfweg, een klein dorpje vlak bij Amsterdam.

WAT BIEDEN WIJ

Je komt terecht in een warm en hecht team. Wij zien onszelf als open en kunnen alles met elkaar bespreken. Je zal worden ingewerkt door ervaren collega’s, zodat je in een mum van tijd je draai vindt in de winkel. Verder kun je bij ons rekenen op:

  • In overleg in te plannen uren, goed te combineren met een andere job, studie, of de zorg voor een gezin;
  • Een YAYA kledingbudget. Dan kun je de nieuwste YAYA items aanschaffen; 
  • Een fijne, gezellige en informele werkomgeving, precies zoals YAYA is; 
  • Een veelzijdige, inspirerende en uitdagende verkoopfunctie waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd. 

JOUW PROFIEL

Onze nieuwe collega Sales Advisor is gastvrij en past binnen ons team. Je hebt affiniteit met onze collecties en binnen no-time ben jij een echte kenner van ons merk. Verder herken je jezelf in het volgende:

  • Je houdt van aanpakken en kunt o.a. op koopavonden en in de weekenden werken; 
  • Je vindt het leuk om klanten blij te maken met jouw vrolijke enthousiasme;
  • Je bent een oprechte en service gerichte collega; 
  • Het is een pre als je werkervaring hebt in een soortgelijke functie; 
  • Klantgerichtheid, kansen zien en creëren is een belangrijke eigenschap; 
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zodat alle klanten zich welkom voelen.

KRIJG JIJ AL HET YAYA GEVOEL?

Stuur dan een reactie met je contactgegevens naar info@vesperfashion.nl t.a.v. Paul van Hasselt.